hotel stella neum
dd

Hotel STELLA Neum je najkomforniji hotel neumske rivijere, smješten na centralnom položaju u Neumu. Udaljen je 100 metara od plaže, do koje vodi kamenita skalinada, obrasla mediteranskim raslinjem i natkrivena tendom.

Hotel raspolaže sa 200 kreveta u veoma komfornim dvokrevetnim sobama, poluapartmanima i apartmanima, sa kadom, direktnim telefonom, SAT-TV, mini-barom. Sve sobe su klimatizirane sa lođom i pogledom na more.

Za kongrese i seminare imamo 9 (devet) opremljenih sala. Raspolažemo sa aperitiv-barom, kavanom i restoranom sa terasom, zimskim vrtom i ljetnom baštom. Za sport i rekreaciju nudimo: jedrenje na dasci, vožnja sandolinama, pedalinama i skuterima. Zatim, stolni tenis i bilijar. U blizini hotela su tereni za košarku, odbojku i nogomet. Šetnje uz more i hotelski park, ugodna je rekreacija. Hotel ima natkriveno i otkriveno parkiralište. Otvoren je cijele godine.

konferencijske sale

Kapacitet sala od 10 do 160 mjesta
Oprema u salama:
LCD projektori, grafoskopi, projekcijska platna, flip chartovi, kopir aparat, fax, tv video, školske table za pisanje, drveni panoi za ljepljenje radnih materijala, bina za govornika - predavača, internet kutak i priključci za Internet, Wireless konekcija u cijelom hotelu.

izleti

Blizina izletničkih destinacija poput:
Dubrovnika, Mljeta, Pelješca, Korčule, Mostara, Međugorje i dr. dodatno će obogatiti vaš boravak na Neumskoj Rivijeri.

Svi naši polasci su iz Neuma, uz mogućnost priključivanja grupi i u drugim gradovima. Ukoliko želite da saznate nešto više o izletima, kliknite ovdje>>

 

 

 

neum plaza smjestaj

neum hotel

hotel stella neum

neum jadransko more plaza